Training Toeristisch beleid

dinsdag 18 april 2017

Training Toeristisch beleid

Op 5september 2017 gaat de vierdaagse training voor de verdieping van het toeristisch beleid van start. De training is bedoeld voor beleidsadviseurs op het gebied van toerisme, recreatie en vrije tijdseconomie van gemeenten, regio's en andere organisaties die zich willen ontwikkelen op het gebied van toerisme.

De training bestaat uit vier trainingsdagen en twee werkbezoeken. De eerste dag focust op het Interpretation proces: bijzondere toeristische ervaringen die vanuit de essentie van het gebied ontwikkeld worden. De tweede dag besteedt aandacht aan toeristische marketing, de rol van de VVV of het informatiepunt en het belang van het monitoren van resultaten. We gaan in op het meetbaar maken van de resultaten. Op de derde dag spreken we over innovatie in de toeristische sector en de laatste bijeenkomst is een samenvatting van de trainingsdagen en de werkbezoeken.

De voorlopige data zijn: de dinsdagen 5 september, 3 oktober, 7 november en 12 december 2017. Meer informatie binnenkort op de site van TNR Advies.

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

WaalWeelde

lees verder >

Voor de provincie Gelderland voerde TNR Advies een verkennend onderzoek uit naar de stand van zaken van duurzaam toerisme.

Voor meer informatie over de (beleids)ontwikkeling op het gebied van duurzaam toerisme.