Toerisme en recreatie vanuit de essentie

TNR Advies ondersteunt provincies, regio’s en gemeenten in binnen- en buitenland bij de visie- en strategieontwikkeling in recreatie en toerisme. Hierbij wordt gewerkt vanuit het gebied waarbij een werkelijke verbinding wordt gelegd tussen deelnemers onderling en met de essentie van het gebied, om van daaruit gezamenlijk te werken aan een doel dat groter is. 

In afgelopen jaren organiseerde TNR Advies diverse vierdaagse trainingen voor toeristische beleidsadviseurs Succesvol Toeristisch Beleid. De training vindt plaats op vier verschillende locaties, die steeds een relatie hebben tot het onderwerp dat op deze dag behandeld wordt. Er is aandacht voor het onderscheiden vermogen van een gemeente of regio, de vertaling daarvan in een aantrekkelijk toeristisch product en de vermarkting van de gemeente of regio. Het is een praktische training waarbij de deelnemers ook zelf aan bod komen. Tussen de vier trainingsdagen zijn er twee uitwisselingsbezoeken waarin de praktijk van de toeristische beleidsontwikkeling aan de orde komt. 

De training start op 5 september 2017 van start en wordt eind december afgerond. Meer informatie vindt u hier. De informatiefolder kunt u hier downloaden. Hier vindt u het inschrijfformulier. Voor vragen omtrent trainingen kunt u telefonisch contact opnemen via 06 246 798 74. 

TNR Advies stelt een kwart eeuw gespecialiseerde kennis ter beschikking aan bedrijven en organisaties die het rendement van toerisme willen verbeteren.   lees verder >

.

 

Margaret Ann McDonald

Lees meer >

MargaretAnn.jpg

Actueel

bekijk alle nieuwsitems >

Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.